Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportcsemegének ígérkezik a Gödöllő – Fradi ütközet

2013-07-21 10:00:55

Elkészült a férfi kézilabda NB I/B. Keleti-csoportjának sorsolása a 2013/2014-es idényre. A Gödöllői KC tavalyi szezonban 10. helyen végzett férficsapatának ezúttal nem 11, hanem 13 riválissal kell megküzdenie a minél jobb pozíció eléréséért.

Az elmúlt évi pontvadászatban csupán 12 csapat volt érdekelt az NB I/B. Keleti-csoportjában, idén viszont már 14 együttes rivalizál a honi második vonal egyik felében. Köztük az egy évvel ezelőtt újoncnak számító Gödöllői KC alakulata is, amely a Nyíregyháza, a Mizse KC II. (Lajosmizse), a Törökszentmiklós, az Ózd, a Békés, a Kecskemét, a PLER II., a Pick Szeged II., a Balassagyarmat, a Hajdúnánás, az Eger, a Balmazújváros, valamint a – PLER-rel kötött fúzió felmondásával az NB I-nek búcsút mondott, és saját utánpótlására támaszkodó – Ferencvárosi TC legjobbjaival néz majd farkasszemet az új szezonban.

A bajnokság őszi idénye szeptember 15-i víkenden indul, és december 15-ig tart. Tavasszal február második hétvégéjén kezdenek a csapatok, akik május 18-án zárják a pontvadászat alapszakaszát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online