Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötösre írta meg utolsó hazai házi feladatát a GSK

2013-05-25 19:33:48

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:

Gödöllői SK – Budakalász MSE 5-1 (1-0)

A Pest megyei I. osztályban való tuti bennmaradást biztosító 4. pozíció kicsikarásáért mindenképpen nyernie kellett a gödöllői tizenegynek az évad utolsó hazai mérkőzésén a 12. helyen álló budakalásziak ellen.

Jenei Sándor csapata már az első negyvenöt percben kitömhette volna a vizitálókat, de a félidőben sérülés miatt lecserélt Kiglics Gábor három esetben is rossz megoldást választott, amikor már csak a vendégek kapusával állt szemben. Kétszer a kapu mellé pörgette a bőrgolyót, egyszer pedig a cerberus kezei közé lőtte. A 35. percben szerencsére megtört a gödöllői átok: Bencze Zsolt kapu elé ívelt labdája ifjabb Sipeki Attilát (képen jobbra) találta szabadon, aki három lépésről a hálóba bólintotta a játékszert.

Nem kellet sokat várni arra, hogy a térfélcserét követően a hazaiak eldöntsék a három pont sorsát. Nyolc perc alatt háromszor is rezdült a budakalásziak hálója. Az 51. percben a szünetben becserélt Unger Ádám egy kavarodás után, az 52. percben pedig Madarász András egy bődületesen jól eltalált, jobb kapufát is érintő lövésből volt eredményes. Ráadásul, Unger Ádám az 59. percben is betalált, amikor Oszvári Tamás pazar beadására érkezett jó ütemben.


Négy-null után némileg visszavett a tempóból a gödöllői formáció, amelynek hátsó alakzata a 80. percben kapitulált, hozzásegítve a vendégeket a szépítéshez. S hogy gödöllői találattal záruljon az összecsapás, arról a 86. percben a csereként beállt Orbán Levente gondoskodott.

Mindeközben a Tárnok megtette azt a szívességet, hogy 2-2-es döntetlent játszott a 4. helyért zajló küzdelemben ugyancsak érintett Verőce ellen, így városunk alakulatának a Duna-parti településen egy pontosztozkodás is elég lehet ahhoz az utolsó fordulóban, hogy megvalósítsa hőn áhított célját, a bennmaradást.

Huszonkilenc forduló után a Gödöllői SK együttese 50 ponttal, 64-51-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 4. helyén áll. Következik: Verőce SE – Gödöllői SK június 1., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online