Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mentő vitte el a gödöllői védőt az elvesztett kupameccsről

2013-05-22 20:39:11

Pest megyei Kupa, elődöntő:

Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK 0-2 (0-1)

Nem kisebb falat, mint az NB III. Alföldi-csoportjában második és az NB II-es tagságért is sorban álló Dunaharaszti csapata ellen kellett folytatnia a menetelést a Pest megyei Kupában Jenei Sándor együttesének. A papírforma alapján nem a házigazdák számítottak az ütközet esélyesének.

A dunaharasztiak a kezdeti percektől nyomás alá helyezték a vendéglátókat, és ha tehették, a már a középpályán elfojtották a gödöllői próbálkozásokat. Kiugratásokból többször is a hazai védelem mögé kerültek, de egy ideig ezek a lehetőségek vagy kihasználatlanul maradtak, vagy a képen szemben látható Sipeki Attila bravúros védései miatt elhaltak. A 39. percben azonban a veteránnak számító hálóőr sem tudott hárítani, ezáltal a vizitálók előnyével tértek pihenőre a felek.


Alig telt el pár perc a második félidőből, amikor a Duna-partiak megduplázták góljaik számát. Jenei mester cserékkel kísérelte meg frissíteni csapatát, ami ugyan kiegyenlítettebbé tette a játékot, ám a GSK eredményességén nem változtatott.
Ráadásul, a házigazdák a játékrész közepén elveszítették védelmük egyik oszlopos tagját, Kerecsényi Norbertet, aki egy levegőben történt ütközés után súlyosnak tűnő fejsérülést szenvedett. Miután ömlött a vére és szédelgett is, ellátására mentőt kellett hívni, aminek személyzete úgy döntött, hogy további vizsgálatok elvégzése miatt kórházba szállítja a gödöllői focistát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online