Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Örömrontó ötös Örkényben

2013-05-19 19:59:10

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 27. forduló:

Örkény SE – Gödöllői SK 5-1 (4-0)

A tabella harmadik helyét meggyőzőnek tűnő előnnyel elfoglaló Örkény otthonában komoly erőpróba várt a tavasszal remeklő gödöllői focistákra, akik annak tudatában léptek pályára, hogy sikerük esetén lépéselőnybe kerülnek vetélytársaikkal – nevezetesen a Verőce, a Hévízgyörk és a Törökbálint csapataival – szemben a még biztos bennmaradást jelentő 4-5. helyek megszerzéséért folytatott kiélezett küzdelemben.

Nos, a teherrel nem voltak képesek megbirkózni városunk csapatának tagjai, akik az első félidőben igencsak fásultan terelték a játékszert, és körülményes próbálkozásaik rendre elhaltak. Kihasználva Jenei Sándor együttesének erőtlenségét, a házigazdák sorra alakították ki helyzeteiket, amiket jó hatékonysággal értékesítettek.

Fordulás után valamelyest lábra kapott a gödöllői formáció, amely az 53. percben Bencze Zsolt akciógóljával szépített. Egy-négyet követően azonban már nem ment a további felzárkózás, mi több, az örkényiek egy újabb találattal ismét négygólosra növelték a két csapat közötti különbséget.

Némi öröm, a gödöllői ürömben, hogy a legfőbb riválisok közül ketten (Hévízgyörk és Törökbálint) ugyancsak nem szereztek pontot ebben a fordulóban, így a hátralévő két mérkőzésen megmaradt az esély a bennmaradás kiharcolására.

Huszonnyolc forduló után a Gödöllői SK együttese 47 ponttal, 59-50-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 5. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Budakalász MSE május 25., szombat 17 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.
Ezt megelőzően, május 22-én, szerdán 17.30 órakor az NB III-as Dunaharaszti MTK csapatát fogadja a gödöllői tizenegy a Pest megyei Kupa elődöntőjében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online