Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyílt nap a gödöllői kapitányságon

2013-05-08 08:56:03

Május 10-én, pénteken 9 és 15 óra között nyílt napra várják az érdeklődőket a Gödöllői Rendőrkapitányság Petőfi Sándor utcai épületében és udvarán. A rendezvényt az iskolákhoz eljuttatott meghívásnak eleget téve, előreláthatólag több száz, helyi és környékbeli diák is felkeresi, de akinek ideje és lehetősége engedi, ugyancsak betekinthet a rendőrök mindennapi munkájába, és testközelből szembesülhet bemutatókkal, sőt, kipróbálhatja a zsaruk által használt technikai eszközök egyikét-másikát.

A folyamatosan zajló programok (kerékpáros ügyességi akadálypálya, KRESZ-vetélkedő, bűnügyi-technikai-, valamint fegyver és kényszerítő eszköz bemutató, szolgálati járművek bemutatója, szolgálati kutya és lovas bemutató, előállító helyiségek, fogda megtekintése, véradás) mellett, 9.30 órakor a kutyaiskolások, 11 órakor a rendőrkutyások, 12.30 órakor a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tonfa csoportja (intézkedéstechnika), 14 órától pedig a gödöllői kutyaiskolások adnak ízelítőt felkészültségükből.
A rendezvény folyamán kiállítják A rendőri munka gyerekszemmel címmel meghirdetett rajzpályázat legsikeresebb alkotásait, és megjutalmazzák a korosztályonként legjobbnak ítélt művek készítőit.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online