Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megnyugtató különbséggel verték a sereghajtót

2013-04-28 21:57:30

NB I/B. Keleti-csoport, 19. forduló:

Gödöllői KC – Hajdúböszörményi TE 27-23 (14-11)

Miként annak idején vendégként (36-32), házigazdaként is négy góllal múlta felül a sereghajtó hajdúböszörményieket Bartos Gábor csapata. A gödöllői együttes – a kezdeti gólváltásokat leszámítva – fokozatosan vette át a játék irányítását és a lefújásig megnyugtató különbségűre növelte előnyét.

A hazai találatok egyharmadát a csoport gólkirály-jelöltje Márkus Béla szerezte, és a GKC három fordulóval a bajnoki idény vége előtt elért győzelme azt is jelentette, hogy városunk alakulata a következő idényre is megőrizte NB I/B-s tagságát.

Tizenkilenc forduló után a gödöllőiek 9 ponttal, 497-544-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (május 5., vasárnap 18 óra) Lajosmizsére, a Primavera Mizse KC otthonába utazik.

Juniorok: Gödöllő – Hajdúböszörmény 39-34
A találkozó során egy pillanatig sem forgott veszélyben a Mácsár Gyula irányításával készülő gödöllői fiatalok sikere. Városunk fiatal kézilabdázóinak ez volt a 10. győzelme a bajnoki szezonban, és gyakorlatilag elmondható, hogy a 6. helynél rosszabb pozícióban nem végezhetnek a pontvadászatban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online