Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyenlített a Vasas a bajnoki döntő párharcában

2013-04-13 18:29:18

NB I. Liga, döntő, 2. mérkőzés:

Vasas Óbuda – TEVA-Gödöllői RC 3-0 (22, 22, 25)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Merkószki, Lutter.

Hazai környezetben, drámai, ötszettes küzdelemben kicsikart diadalának köszönhetően előnnyel várhatta a párharc második összecsapását a gödöllői csapat. Ráadásul, Ludvig Zsolt játékosai nyugodtabban vághattak neki a Folyondár utcai meccsnek, mivel nem őket terhelte a győzelmi kényszer.

A nyugalomba azonban nem fértek bele a hibák és a hullámzó teljesítmény, ami mindhárom felvonásban egyaránt jellemezte a játszmák folyamán többször is vezető, ám a kritikus pillanatokban rendre bakizó gödöllői hatos játékát. Nem kedvezett a mieinknek az sem, hogy a Vasas játékosai lényegesen magasabb hőfokon égve terelték a játékszert, és ha bajba kerültek, mindig kimásztak a slamasztikából.

A szettarány alapján simának mondható gödöllői vereség egyik okaként feltétlenül említést érdemel, hogy a kulcsemberek közül többen is valós tudásuk alatt teljesítettek. Egyebek mellett azzal, hogy az okos megoldások helyett erőből próbálkoztak a pontszerzéssel. És ez többször nem ment, mint igen.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-1. Az összecsapás-sorozat következő mérkőzését április 16-án, kedden 18 órától rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. A találkozót a DigiSport TV 2-es csatornája élőben közvetíti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online