Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Grassalkovichok birodalmába kalauzol a GKRTE

2013-02-12 13:51:41

Ebben az évben – immár 36. alkalommal – február 28-a és március 3-a között rendezik meg az Utazás 2013 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítást. Az esztendő legnagyobb turisztikai vásárát Budapesten, a Hungexpo területén kereshetik fel az érdeklődők.

A nyaralást idéző hangulatú és fantasztikus utazási kedvezmények megszerzési lehetőségével kecsegtető Utazás 2013 kiállításon a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) turisztikai szolgáltatói is népszerűsítik programjaikat, méghozzá a Magyar Turizmus Zrt. Budapest és Környéke Regionális Marketing Igazgatósága társkiállítójaként, az A pavilon 207/d. jelű standjának 3-as számú kiállítóhelyén.

A gödöllői központú szervezet a „Barangoljon egy barokk főúri család világában, a Grassalkovichok birodalmában!” mottóval hívja fel a figyelmet a városunkban és a környező településeken lévő idegenforgalmi célpontokra, kiemelten fókuszálva a GKRTE kezdeményezésére ebben az évben nyolcadik alkalommal, a Cegléd és Vidéke Unghváry László Borrendnek és Nyársapát Önkormányzatának közreműködésével meghirdetett Egyházi- és Világi Borok Versenyére, valamint annak eredményhirdetésére, amit július 20-án, Nyársapáton, a Lecsó Fesztivál, illetve a Kenyér- a Kultúra- és a Bor Ünnepe keretében bonyolítanak le.

A GKRTE illetékesei a (06-28) 419-231-es telefonszámon, valamint a gkrte@vnet.hu email-címen várják valamennyi, a Tourinform Gödöllői Kistérség területén működő turisztikai programgazda, népművész és kézműves jelentkezését, akik érdekeltek abban, hogy minél színvonalasabban és átfogóbban mutassák be Gödöllő és környéke kulturális turisztikai vonzerejét és szolgáltatásait. Az Utazás 2013 kiállításon történő részvétel előkészületeiről szó lesz a GKRTE február 13-i, erdőkertesi szakmai tanácskozásán is, ami 10 órakor kezdődik a Faluházban (Fő út 112.)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online