Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dobogós pozícióba lőtték magukat a gödöllői futsalosok

2013-01-21 20:49:20

NB I., 18. forduló:

1. FC Veszprém – Gödöllői Bikák 4-5 (1-3)

A sorsolás szeszélye folytán ebben az évben először játszottak bajnoki meccset a két csapat gödöllői mérkőzésén 5-1 arányú vereséget szenvedett, újoncként a 9. helyen tanyázó veszprémiek. Az Aramis elleni öldöklő csata során kiállított gödöllői kapus, Ács Gábor, valamint a játékos-edző, Baranyai Pál ezen az ütközeten nem léphetett pályára, mivel előbbit egy, utóbbit három találkozótól tiltotta el a szövetség fegyelmi bizottsága.

Városunk esélyesebbnek kikiáltott csapatát motiválhatta az is, hogy győzelme esetén – amennyiben a bajnoki címvédő Rába ETO nyer Szegeden – a tabella harmadik helyére léphet. A gólok sorát Vidák Balázs nyitott meg a 4. percben, majd kisvártatva Szimcsák Tamás is feliratkozott a dicsőséglistára.

Ekkor még nem volt sejthető, hogy a gödöllőiek friss igazolására kulcsszerep hárul a végjátékban. Az történt ugyanis, hogy miután Ughy Márk az első játékrészben 3-1-re növelte a vendégek előnyét, a térfélcserét követően a derék házigazdák egyenlítettek. Szimcsák azonban kétszer is megrázta magát, amire már csak egyszer tudtak válaszolni a veszprémiek, így – ha a vártnál talán nehezebben – a Bikák begyűjtötték a három pontot a Királynék városában. Ráadásul, a Tisza partján sem borult a papírforma (UTC – ETO 0-3), ezáltal városunk futsalosai dobogós pozícióból várhatják a folytatást.

Tizennyolc forduló után a Gödöllői Bikák 31 ponttal, 56-59-es gólkülönbséggel a 3. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, február 4-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban a Cső-Montage együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.

Címkék

futsal, NB I


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online