Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bikamód lerendezték az újoncot

2012-10-15 21:36:46

A tavalyi év újoncaként a Gödöllői Bikák a dobogóig meneteltek. Ezt a sikert nagy valószínűséggel nem élhetik majd át az első osztályba idén feljutott veszprémiek, akik nyeretlen sereghajtóként érkeztek az egyetemi sportcsarnokba.

NB I., 7. forduló:
Gödöllői Bikák – 1. FC Veszprém 5-1
(3-1)

Egyfajta zsákbamacskát jelentettek a csapatok egymás számára, hiszen ezt megelőzően nem rendeztek Gödöllő-Veszprém mérkőzést a sportág történetében. A kezdeti tapogatózást Nagy Roland (képen balra szemben) gólja törte meg a 9. perc végén, aki nem sokkal később duplázott. Egy kontrából szépítettek a harcos veszprémiek, de a másik saját nevelésű játékos, Lovrencsics Balázs – kissé öngól-gyanús – találatával újra kettőre duzzadt a különbség a riválisok között.

A fordulást követően Biczi Gábornak mindössze 8 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy növelje csapata előnyét. A folytatásban a vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de ziccereik kimaradtak. Nem úgy a gödöllőiek egyik lehetősége, amiből Fehér Krisztián beállította a végeredményt.

Hét forduló után a Gödöllői Bikák 13 ponttal, 26-20-as gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. A következő, november 5-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban városunk csapata Üllőn, a Cső-Montage otthonában lép pályára.

Címkék

futsal, NB I


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online