Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel zárták az óévet a röplabdás lányok

2012-12-14 20:10:37

Közép-európai Liga (MEVZA), 10. forduló:

TEVA-Gödöllői RC – Calcit Kamnik (szlovén) 0-3 (-21, -13, -20)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Kriegel Zs., Merkószki.

Ludvig Zsolt, a gödöllőiek mestere a múlt heti, Schwechat elleni, elbukott összecsapást követően úgy nyilatkozott: reméli, hogy játékosai ezen az ütközeten pontosabbak és agresszívebbek lesznek, ezáltal sikerül győzelemmel búcsúzni a 2012-es esztendőtől. A feladat, a két csapat szlovéniai meccsén látottak alapján, nem ígérkezett sétagaloppnak.

Nem is lett az. Pedig az első játszmában szinte minden erényét megcsillantotta a hazai együttes, amely főként Csengeri Petra szervasorozatára alapozva, 10-4-re, majd 18-14-re is vezetett. Ezt követően azonban megállt a gödöllőiek tudománya. A temérdek használhatatlan nyitásfogadásból az oda-vissza cserélt irányítók képtelenek voltak helyzetbe hozni az ütőket, ezáltal odalett a vezetés.

Az elvesztett nyitószett után nem igazán talált magára a TEVA-hatos, amely a második felvonásban rendkívüli távolságba került az egyre magabiztosabbá váló szlovén társulattól. A harmadik játékrészben egy ideg felváltva vezettek a riválisok: 15-12-nél felcsillant a gödöllői szépítés reménye, ami viszonylag hamar szertefoszlott, mert ismét a bosszankodásra okot adó bakizás vált főszereplővé.

Ludvig Zsolt mérkőzés utáni értékelésében megjegyezte: nagyon készült a csapat erre a meccsre, de a legnagyobb hibák, a gyenge nyitásfogadás és a centertámadások hiánya rendre visszaköszöntek.

Tíz mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 6 ponttal, 10-26-os szett- és 689-807-es pontaránnyal a 8. helyen áll a MEVZA-liga kilenc csapatot számláló mezőnyében. Következik: TEVA-Gödöllői RC – Nova KBM Branik Maribor (szlovén) január 11., péntek 18 óra, egyetemi sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online