Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszaesés követte az ígéretes kezdést

2012-10-27 19:42:10

A jelenlegi erőviszonyokból kiindulva, kicsi volt a valószínűsége, hogy a Közép-európai Liga címvédője, a szlovén bajnokcsapat otthonában szerzi meg első győzelmét a megmérettetés-sorozatban a TEVA-Gödöllői RC különítménye.

Közép-európai Liga (MEVZA), 4. forduló:
Nova KBM Branik Maribor
(szlovén)– TEVA-Gödöllői RC 3-0 (23, 17, 14)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Merkószki – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Kriegel Zs., Hackl.

Tapasztalatszerzésre azonban kiváló partnernek bizonyultak a tavalyi szezonhoz képest több poszton is megfiatalított mariboriak, akik két nappal korábban az azeri fővárosban, Bakuban léptek pályára, és szenvedtek 3-0 arányú vereséget a CEV Kupában.

Az első játszmában mindvégig tapadt a házigazdákra a gödöllői különítmény, amelynek az utolsó pontoknál már nem maradt elég ereje a kellő összpontosításra (19-20-ról 24-21 lett az eredmény), így a hazaiak minimális különbséggel megnyerték a játékrészt. Nem alakult ki nagy rés a riválisok között a második felvonás elején, ám a folytatásban a szlovének sorozatban használták ki a TEVA-hatos hibáit, és simán révbe értek.

Mivel a harmadik játékrész ponteloszlása kísértetiesen hasonlított az azt megelőzőre, városuk csapatának nem maradt esélye arra, hogy szettet lopjon az idő előrehaladtával egyre meggyőzőbben játszó vendéglátóktól, így – bármennyire is fájó – papírforma végeredménnyel zárult a 70 perces összecsapás.

Ludvig Zsolt a mérkőzés után elmondta, hogy az első játszmában sikerült meglepni a hazaiakat, ám a folytatásban – sajnos – sok hiba csúszott a gödöllői együttes játékába, és emiatt nem lett szorosabb az ütközet végkimenetele.

Négy mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 1 ponttal, 3-12-es szett- és 269-346-os pontaránnyal a 8. helyen áll a MEVZA-liga kilenc csapatot számláló mezőnyében.
Következik:
TEVA-Gödöllői RC – ZOK Split (horvát) november 2., péntek 18 óra, egyetemi sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online