Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Félidővégi találatokkal nyert városunk tizenegye

2012-10-06 17:31:07

Más szándéka nem igazán lehetett a Lilik Pál vezette gödöllői együttesnek, mint feledtetni az előző fordulóban, Újlengyelben elszenvedett négygólos vereséget. Azt viszont sejteni lehetett, hogy ehhez a tabella 7. helyén tanyázó gyömrőieknek is lesz egy-két szavuk.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – Gyömrői SE 2-0
(1-0)

Szerencsére, a vendégek nem voltak túl „hangosak”. Az első félidőben egyik csapat sem veszélyeztette gólt ígérően a másik kapuját, a játék gyakorlatilag a tizenhatosok közötti területen zajlott. Egészen a játékrész utolsó percéig, amikor Nagy Roland remekül használta ki az elmélázó gyömrői védők hibáját, lecsapott a labdára és lélektanilag nagyon fontos pillanatban juttatta vezetéshez csapatát.

A második félidő elején egyértelműen az egyenlítésért harcoló vendégek akarata érvényesült, és félő volt, hogy az ellenfelének teret adó gödöllői társulat akár bajba is kerülhet. A vizitálók egy percen belül két lehetőséget is elpuskáztak a 60. perc tájékán, majd mintegy húsz perccel később a hazaiak előtt adódott két hatalmas gólszerzési lehetőség. Ebből a másodiknál – Simon Bence lövése után – a kapufán csattant a játékszer.

A három pont sorsa csak a lefújás előtt két perccel dőlt el végérvényesen: Nagy Roland tisztára játszotta magát, majd mesteri átadásából a remekül helyezkedő Oszvári Tamás (képen) a gyömrői kapuba gurította a bőrgolyót.

Nyolc forduló alapján a Gödöllői SK együttese 12 ponttal, 10-15-ös gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Pilisi LK-Legea – Gödöllői SK október 14., vasárnap 15 óra.



Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 7. forduló:
PILE SC Pilisszentkereszt – Gödöllői SK II. 1-3
(1-0)

Gödöllői góllövők: Heilmann Attila (2), Szeles Dávid.
Legéndi György együttese 9 ponttal, 12-16-os gólkülönbséggel a táblázat 7. helyezettje.




Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online