Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn értekeztek a Pest megyei élzsaruk

2012-10-05 17:43:29

Szeptember második felében még két, kiemelt súlyosságú, Gödöllőn történt (késeléses garázdaság), illetve városunkból indult (rablógyilkosság) bűncselekménytől volt hangos az országos média, október első péntekjén pedig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői tanácskoztak településünkön.

A megyei kapitányság közleménye szerint a Művészetek Háza Gödöllő épületének kiállító- és rendezvénytermében október 5-én lezajlott eszmecsere során – többek között – a főkapitányság első féléves tevékenységét értékelték, valamint a térség városainak polgármesterei részvételével egy kerekasztal beszélgetés során megvitatták Gödöllő és környéke közbiztonsági helyzetét.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy az önkormányzatok és a rendőrség kapcsolata kiváló, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése és a közrend, közbiztonság fenntartása közös cél. Dr. Mihály István rendőr dandártábornok, megyei főkapitány elmondta, hogy a jövőben Pest megye többi rendőrkapitányságán is hasonló fórumokat tartanak majd.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online