Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hízelgő null-három hazai pályán

2012-09-01 19:08:58

Két meccs, két vereség. Mindkétszer három kapott gól. Ez volt a mérlege a bajnokságot haloványan kezdő gödöllői csapatnak a listavezető Halásztelek elleni találkozót megelőzően. A kérdés pedig az: javul vagy romlik a házigazdák mutatója?

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Halásztelek FC 0-3
(0-1)

Nos, romlott. Pedig az első percekben Lilik Pál arra ösztökélte játékosait, hogy agresszíven, a rivális próbálkozásait már a középpályán elfojtva játszanak. Ez részben meg is valósult, hiszen a mérkőzés elején sokat – esetenként alpári hangnemben – reklamáló vizitálók nem jutottak el a gödöllői kapuig. Igaz, a mieink sem.

A hazai vezeklés a 14. percben kezdődött, amikor a halásztelkiek csatára egy bal oldali szöglet után pontosan érkezett a rövid saroknál, és fejjel a gödöllői hálóba csúsztatta a labdát (képen). Ezt követően hosszú ideig jószerivel említésre méltó esemény nélkül, mezőnyben zajló brusztolással telt a játékidő.


Egészen az 55. percig, amikor egy óriási védelmi megingás miatt megpecsételődött az első valamirevaló kapuralövéssel csupán a 61. percben előrukkoló gödöllői legénység sorsa. Alig tíz perccel később a narancsmezes vendégek egy gyors és pontos kontratámadás végén növelték előnyüket. Sőt, győzelmük az elpuskázott ziccerek alapján akár 5-6 gólos különbségű is lehetett volna. Az utolsó labdaérintéseket azonban elügyetlenkedték, így maradt a találkozó záró szakaszára igencsak hitehagyottá vált gödöllői társulat számára hízelgő arányú null-három.

Három forduló alapján a Gödöllői SK együttese 0 ponttal, 1-9-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella utolsó előtti, 15. helyén áll.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 2. forduló:

Szada-Veresegyház VSK II. – Gödöllői SK II. 2-0 
(1-0)

Legéndi György együttese 3 ponttal, 3-4-es gólkülönbséggel a táblázat 8. helyezettje.




Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online