Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bedőlt a Fidesz-iroda kerítése

2012-01-13 11:37:37

Nem mindennapi látvány fogadta az arra járókat ma reggel a gödöllői Fidesz-irodánál. A Szabadság út és a Testvérvárosok útja találkozásánál lévő, önkormányzati tulajdonú épület kerítése mintegy 15-20 méter hosszon bedőlt.

A téglából kirakott oszlopok és az azok között lévő tartóvasakra szorosan felcsavarozott lécekből álló kerítéselemek az udvaron végezték. A kerítés talapzatán sérülés nem látszódott, de az egyik oszlopzáró betonlapra a járda melletti árokban találtak rá. Első ránézésre a rongáláson kívül egyéb, esetleg politikai célzatú jeleket nem lehetett felfedezni, miként azt sem, hogy valaki be kívánt volna hatolni az épületbe.

A gödöllői Fidesz-szervezet illetékesei értesítették a tulajdonost és a rendőrséget. A Gödöllő Rendőrkaptányság munkatársai a helyszínre érkeztek, hogy nyomokat rögzítsenek. Ezen kívül jó szolgálatot teljesíthet az egyetemi bejáróval szemben felszerelt térfigyelő kamera felvétele is, hogy kiderüljön kitől vagy mitől keletkezett az akár több százezer forintos nagyságrendűre becsülhető kár a Fidesz-iroda Szabadság úti frontján lévő kerítésében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online