Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: vereséggel végződött a gödöllői legénység salgótarjáni kiruccanása

2024-10-12 19:32:49

NB II. C csoport (alapszakasz), 5. forduló:
Csépe-Salgótarjáni SKC – Gödöllői KC 30-25
(15-12)

A két csapat dobogón elfoglalt pozíciója alapján a csoport rangadóját játszották a Nógrád vármegyei székhelyen, miután a 3. helyezett GKC a 2. helyezett vendége volt.

Habár a találkozó elején a házigazdák több góllal is elléptek, szűk kilenc perc elteltével Bartos Gábor együttese átvette a vezetést (5-6). A vendégek sikertörténete azonban nem bizonyult maradandónak. Olyannyira nem, hogy egy – főként a technikai hibákra és három kétperces büntetésre visszavezethetően – több mint tíz perces gólcsendet produkált a GKC, ami a számok nyelvére lefordítva az jelentette, hogy 8-7-ről 14-7-re húztak el a salgótarjániak.

Hiába zárkózott fel a gödöllői csapat a szünetig három gólra, a második játékrész elején az első négy találat a hazai gárda nevéhez fűződött. Ennek a hátránynak a ledolgozásával – bár, derekasan küzdött – már képtelen volt megbirkózni városunk csapata, amely végeredményben ötgólos vereséggel szembesült az akár a csoportelsőségre is esélyes Salgótarján otthonában.

A Gödöllői KC férficsapata 6 ponttal, 137-137-es gólkülönbséggel az NB II. C jelű csoportja tabellájának 3. helyezettje. Következik: Gödöllői KC – Ózdi KKFT október 27., vasárnap 18 óra, Hajós iskola tornacsarnoka.


U20 (II. osztály Keleti-csoport
): Gödöllői KC – Nyíregyházi SN 33-39 (15-18)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – juniorcsapata 2 ponttal, 111-120-as gólkülönbséggel a 9. pozíciót foglalja el a csoport tabelláján.

U18 (II. osztály Keleti-csoport):
Gödöllői KC – Nyíregyházi SN 27-33 (13-17)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, tehetséges fiatalokból álló ifjúsági formációja 6 ponttal, 124-116-os gólkülönbséggel a csoport 5. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online