Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vívó ob: Gödöllőre került a gyermekkorú lányok egyéni- és csapataranyérme

2024-06-02 16:43:49

Péterfi Júlia (képen balról a második) révén arany-, Bata Adél (képen jobbról a második) jóvoltából pedig bronzérmet nyertek a MATE-Gödöllői EAC gyermek (U13) kardozói a korosztályos országos bajnokság egyéni számában. Károlyi Krisztián (képen balra) és Navarrete József (jobbra) tanítványai közül Máyer Viktória a 9., míg Andorkó Flóra a 16. helyen végzett az 52 indulót számláló mezőnyben, június első napján, az UTE vívócsarnokában.

A gyermekkorú fiúknál (75 induló) a gödöllői színeket képviselők helyezései: Kökény Domonkos 14., Hanula Ádám 15., Goreczky Csanád 17., Koncz Ákos 21., Zechmeister Huba 38., Molnár Marcell 45., Lendvai Lóránd 48.


Június 2-án a csapatversenyeket rendezték meg az országos bajnokságon. A 12 egységet számláló küzdelemsorozatba első kiemeltként a legjobb 8 között bekapcsolódott MATE-Gödöllői EAC leány különítménye (Péterfi Júlia, Bata Adél, Máyer Viktória, Andorkó Flóra) könnyedén jutott el a döntőig (Kertvárosi SE II. ellen 45-19, Törökbálinti Gerevich Aladár VE ellen 45-22), ahol 45-42 arányban diadalmaskodott a Kertvárosi SE csapata ellen, és szerzett országos bajnoki aranyérmet.

A fiúknál a Hanula Ádám, Goreczky Csanád, Kökény Domonkos, Koncz Ákos alkotta MATE-GEAC I-es csapat a negyeddöntőben 45-41 arányban alulmaradt az óbudai Metropolis VC társulatával szemben, majd az 5. helyért lezajlott mérkőzésen 45-41 arányban legyőzte a Fót SE együttesét. A Zechmeister Huba, Molnár Marcell, Lendvai Lóránd összetételű MATE-GEAC II-es formáció nem tudta befejezni a verseny, így a 14., utolsó helyre rangsorolták a triót. Fotó forrása: MATE-Gödöllői EAC


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online