Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fellépők jelentkezését várják a II. Gödöllői Utcazene Fesztivál szervezői

2024-05-07 18:11:48

Július 6-án, szombaton a város több pontján második alkalommal rendezik meg a Gödöllői Utcazene Fesztivált a VitrinBeat zenekar szervezésében. Az ötletgazdák május 29-ig (szerda) várják a fellépni kívánó zenekarok és zenészek jelentkezését.

Jelentkezhet zenélni tudó és produkcióját utcazenélés keretein belül előadni hajlandó egyén, vagy csapat, az alábbi feltételek szerint:
• az előadás módja törekszik az akusztikus, elektroakusztikus hangzásra,
• használhat zenei alapot, saját erősítést,
• előadásában a zenei produkciókat saját feldolgozásban adja elő,
• megfelelő stílusú zenei produkciót (közízlést nem sértő) ad elő.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény több helyszínen zajlik egyszerre, a résztvevők párhuzamosan adják elő műsorukat beosztás szerint, délelőtt és délután. A műsorra rendelkezésre álló idő 1 óra, ami tartalmazza a fizikai- és a hangbeállást. A hangerőt úgy kell megválasztani, hogy ne zavarja a többi zajló produkciót. Ezt a szervezők – akik biztosítják a helyszínt, az áramvétel lehetőséget, ásványvizet, illetve egy darab 3x3 méteres sátrat (eső esetén takarófóliát) – folyamatosan ellenőrizni fogják.
Ha már a rendezvény előtti napon (július 5.) egyértelműen előrejelezhető a rossz időjárás, akkor az esemény elmarad.

Az érdeklődők vagy az ide kattintva elérhető felületen, vagy ezen az email-címen adhatják le jelentkezésüket. A rendezvénnyel kapcsolatosan bővebb információ a 06-70/387-1503-as (Kósa István), valamint a 06-20/339-8534-es (Szabó Lajos) telefonszámon kérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online