Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői tájfutók a magyar ifjúsági válogatottban

2024-03-27 11:01:12

A március 16-17-i hétvégén rendezték meg az év első jelentős tájfutó versenyét, a Tipo Kupát Pákozdon. A kétnapos verseny kiemelkedő fontossággal bírt, hiszen ifjúsági kategóriákban belépőt jelentett az idei Közép-európai Ifjúsági Kupára (CEYOC). A nemzetközi versenynek idén Magyarország ad otthont Vérteskozmán, április 5-7. között. A közép európai nemzetek közötti megmérettetésre a Gödöllői Kirchhofer József Sportegyesület két tagja is kvalifikálta magát, Balázs Eszter (N18) és Foris Máté (F18) a válogatott tagjaként képviselheti a magyar színeket a pénteki váltó-, a szombati hosszútávú- és a vasárnapi középtávú versenyszámokban.

Március 23-án a Bakonyban található Hajmáspusztán zajlott le az idei bajnoki szezon első versenye, a tömegrajtos csapatbajnokság, ahol nagyon jó eredményeket értek el a gödöllői tájfutó-egyesület 3 fős csapatai, és – folytatva a korábbi szép hagyományt – ezúttal is dobogós helyezésekkel tértek haza.

A nők 20-as korcsoportjában a Szabó Ágota, Balázs Eszter, Kiss Kamilla (balra), míg a férfiak 20-as korcsoportjában a Sikora Kristóf, Foris Dávid, Foris Máté összeállítású csapat (jobbra) egyaránt a 2. helyen végzett.


További csapatbajnoki eredmények:
Női 16-os korcsoport 4. hely: Vajda Júlia, Balázs Emese, Bordács Éva
Női 21-es korcsoport 11. hely: Kiss Boglárka, Dékány Szilvia, Bardon-Kinde Vanda
Férfi 14-es korcsoport 5. hely: Foris Ádám, Vajda Márk, Domján Botond • 11. hely: Léber Levente, Bessenyi Kirill, Bej Dániel • 13. hely: Gyurina Marci, Nagy Sebestyén, Molnár Péter
Férfi 16-os korcsoport 5. hely: Kiss Ágoston, Nagy Norbert, Ivaskó Barnabás
Férfi 18-as korcsoport 7. hely: Dobay Benedek, Leskó Gábor, Császár Arzén


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online