Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fürdőszoba-felújítás előtt állsz? Ezekre gondolj!

2024-01-12 10:01:32

Egy fürdőszoba felújítása mindig nagy projektnek ígérkezik, azonban alapos átgondolással, jó tervezéssel semmi probléma nem fog adódni. Ám mielőtt nekiállsz az új szaniterek kiválasztásának, fogadj meg néhány praktikus tanácsot. Ezeket gyűjtöttük össze.

1. Tervezz meg mindent előre!
Már a kezdetek kezdetén gondold át, melyek azok a felszerelések, amelyekre szükséged lesz. Hogyan képzeled el a fürdőt, mi legyen benne? Kád? Tusoló? WC is? Jobb mindent egy helyről beszerezni!

Amennyiben megvan az elképzelés, akkor kezdheted a részleteket kidolgozni. Ha például a zuhanyzó mellett döntöttél, akkor annak egyes elemeit is vizsgáld meg. A Homelux webáruház zuhanytálcáinak kínálatában – például – vannak négyszögletes, íves és aszimmetrikus modellek is, ezért sem mindegy, melyiket választod.

A kiegészítőkre is gondolj már ebben a fázisban is: tárolóhelynek jók a szekrények, de kisebb dobozokat is érdemes lehet majd betenni a helyiségbe. Persze, a dizájntól függ, majd, hogy milyet.

2. Vedd figyelembe a stílust!
A termékek megrendelése előtt kell eldöntened azt is, hogy milyen legyen a fürdőszoba stílusa. Ha a minimalizmus híve vagy – mint ma oly sokan manapság – akkor a szögletesebb, egyszerűbb formák jönnek majd számításba. A példánál maradva: a zuhanytálca is ilyen kivitelű legyen.

De, nem elég csak ezt az elemet kiválasztani: a mosdónak, a csaptelepnek, a szekrényeknek, a csempének és minden más kiegészítőnek is harmóniában kell lennie egymással. Ezért célszerű ugyanabból a webáruházból beszerezni mindent.

A Homeluxnál igen nagy a kínálat, itt még fekete akril zuhanytálca is kapható, amely remek eleme lehet bármely minimalista fürdőszobának. Ehhez választhatsz ajtót, zuhanyfalat, zuhanypanelt is az adott stílusban.

3. A praktikumot se feledd!
Persze, sokan elcsábulnak a fent említett webáruház termékei láttán, hiszen valóban minőségi és dizájnos darabokat lehet ott találni. Azonban maradj következetes, és ne a szívedre, hanem az eszedre hallgass a vásárlás során.

Például, ha kicsi a hely, akkor nem biztos, hogy be tudsz majd rakni egy hidromasszázs fürdőkádat, de – például – vehetsz egy mélytálcás zuhanytálcát, amiben a gyerekeket meg is lehet fürdetni, ha kell. És hogy a vágyad is teljesüljön: rendelhetsz hozzá hidromasszázs zuhanypanelt is.


4. A méret fontos: kétszer is ellenőrizz mindent!
Ha megvannak a kiszemelt termékek, akkor már csak arra figyelj, hogy a megfelelő méretet rendeld meg. A fentebb említett webáruházban a terméklapokon mindig feltüntetik az adott áru méreteit és a jellemző tulajdonságait, így könnyen ki tudod választani a megfelelőt.

Manapság minden problémára található egyébként praktikus megoldás. Ha kicsi a hely, akkor egyrészt aszimmetrikus zuhanytálcában érdemes gondolkozni. Ha az ajtó nyitása nem megoldható, akkor tolóajtó vagy zuhanyfüggöny is választható a tálcához.

Legyél kreatív már a tervezés során, ha pedig elakadsz, kérj bátran segítséget! Az imént megnevezett áruház ügyfélszolgálata nagyon jó tanácsokat tud adni, szívesen válaszolnak minden kérdésre. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online