Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Okok, amiért érdemes egy céges rendezvényre ételszállító céget szerződtetni

2023-08-11 11:28:16

A céges rendezvények megszervezése még akkor sem sétagalopp, ha egy egész csapat foglalkozik vele, de vannak olyan helyzetek is, amikor ez az egész feladat 1-2 ember nyakába zúdul.

Ilyenkor nekik a programtervezéstől kezdve a menüsoron át a helyszínfoglalásokig mindent ütemtervszerűen el kell intézniük, és persze folyamatosan dolgozni azon, nehogy homokszem kerülhessen a gépezetbe. Ebben a káoszban tud egy kis segítséget nyújtani egy jól megválasztott ételszállító cég.

Hosszú távú tapasztalat
Tapasztalt ételszállító cégre lenne szükséged, aki segít a vállalati rendezvény lebonyolításában? Akkor az Ordit.hu ételrendelő platformnál keresve sem találhatnál ehhez jobb szolgáltatót, ahol egész csokornyi partnerjelölt várja a jelentkezésedet!

A cateringcégek ugyanis többnyire nem az első szezonjukon vannak már túl. Lebonyolítottak jópár rendezvényt, így titeket is el tudnak látni gyakorlati tanácsokkal azt illetően, hogy milyen ételeket érdemes beválogatni a menüsorba a helyszín, a létszám, és egyéb körülmények ismeretében.

Rugalmasság és stílus
A cateringcégek javarészt igen széles választékot kínálnak ételekből és italokból egyaránt. Nemcsak a hagyományos ételek képviseltetik magukat náluk, hanem akár a diétás és speciális igényeknek is meg tudnak felelni.

Másik nagy előnyük, hogy akkor is tudsz hozzájuk fordulni, ha esetleg valamilyen tematika szerint rendeznétek meg a céges eseményt. Legyen szó western stílusról, Barbie babás csillogásról, vagy akár egy „Nagy Gatsby” tematikájú estről, a cateringcégek nem ismernek lehetetlent, és elhozzák nektek azokat az ételeket, amik tökéletesen passzolnak majd az adott témához.


Hatékonyság a tetőfokon
Aki már szervezett bármilyen rendezvényt, az tudja jól, hogy ilyenkor számos fordulatra és váratlan eseményre kell számítani. Bármikor jöhet egy olyan hír, ami kockáztatja akár az egész rendezvény sikerességét is. Amikor részfeladatokra bontjuk a kivitelezést, és megbízunk egy partnert egy-egy feladat elvégzésével, tulajdonképpen a hibafaktort tudjuk minimalizálni.

A cateringcégek garanciát tudnak arra vállalni, hogy az ételek mindenképpen az asztalokon lesznek a vállalt időpontban és minőségben, ha probléma van elhárítják, a szervezők pedig foglalkozhatnak az egyéb feladatokkal.

Minőségi szempontok
Vannak helyek, ahol akár arra is vállalkoznak a szervezők, hogy maguk oldják meg a kínálófalatok elkészítését azonban ez egyáltalán nem biztos, hogy kifizetődő. Elég csak egy kis malőr, egy rosszul szállított vagy behűtött alapanyag, és máris olyan egészségügyi kockázattal kell szembenéznünk, amit egy szervező sem kívánhat magának.

A cateringcégek szerződtetésével azonban szinte biztosan ki tudjuk szűrni ezt a problémát, megelőzve azt, hogy esetleg csorba essen a cég jóhírén. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online