Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Együttműködés (is) segíti a rendet és a biztonságot a Gödöllő közeli Hungaroringen

2023-06-02 10:09:00

Több éve fennálló kifogástalan szakmai kapcsolat pecsételődött meg május utolsó napján a Hungaroring Sport Zrt. és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság között. Gyulay Zsolt vezérigazgató, Gazsi Júlia, szakmai vezérigazgató-helyettes és Lauda Zoltán rendőr dandártábornok a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője látta el kézjegyével az együttműködési megállapodást.
Az aláírók a jeles esemény kapcsán leszögezték: kölcsönösen, egymás munkáját támogatva, innovatív programokkal, rendezvényekkel, megjelenésekkel végzik baleset-megelőzési tevékenységet a vármegyében.

A Gödöllő szomszédságában található Hungaroring Magyarország egyetlen nemzetközi autóversenypályája, számos autó- és motorsport rendezvény helyszíne. A létesítmény vezetése kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, hogy a közlekedésbiztonság és tudatosság eszmeisége minél szélesebb körhöz juthasson el, támogatva ezzel a rendőrség baleset-megelőzési programjait – olvasható a police.hu oldalon.

Hazánk ebben az évben július 21-23. között fogadja a száguldó cirkusz versenyzőit a Hungaroringen. A 38. Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj közlekedési- és közrendjének biztosításában jelentős szerepet vállal a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, azon belül pedig a Gödöllői Rendőrkapitányság személyi állománya.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online