Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Válassz időtálló fa játékkonyhát a műanyag változatok helyett!

2022-12-19 10:43:50

Amikor játékot választunk gyermekünk számára, akkor több szempontot is figyelembe kell venni. Korosztályának megfelelő legyen, szórakoztassa, ugyanakkor fejlessze is. Az anyaga pedig a gyermeknek biztonságos legyen.

De, melyik az a játék, ami leköti az óvodás gyermek figyelmét, és közben fejleszti is a készségeit? Óvodás korban elsősorban a szerepjátékoké a főszerep. A gyerekek előszeretettel utánozzák a felnőttek tevékenységeit. Egy fából készült játékkonyha tökéletesen alkalmas arra, hogy a naponta előforduló szituációkat eljátsszák, közben pedig fejlődik a szókincsük, a kreativitásuk, a finommotorikájuk és a képzelőerejük is.

Minek köszönheti a népszerűségét a fa játékkonyha?

A szerepjátékhoz tökéletes kellék a Peekabooshop.hu fa játékkonyhája, amiben mindent megtalál a gyermek, amire szüksége van a sütéshez, főzéshez. A kisebb méretű konyhában bármit elkészíthet, csupán a képzelet szabhat határt.

Süthet muffint, tortát a sütőben a babának, főzhet finom az ebédet a tűzhelyen, a fazékban és serpenyőben rotyoghat az étel. Főzés után pedig a mosogatóban elmosogathatja az edényeket. A fából készült konyhai eszközök segítségével a kislányok és kisfiúk igazi szakácsnak képzelhetik magukat.

Az esztétikus megjelenésű játék gyönyörű dekorációja is a gyerekszobának. Mivel időtálló, ezért a testvérek, unokatestvérek is örömüket lelhetik benne, semmit nem fog veszíteni a szépségéből az évek során.

Fából készült játékok a legkisebbeknek és a nagyobbaknak is

A fajátékok népszerűek és értéket képviselnek a sok műanyag játék között. Minek köszönhetik a népszerűségüket? A fából készült játékok tartósak, magas minőséget képviselnek, funkcionálisak, letisztultak és mivel időtállóak, ezért tovább örökíthetőek. A babák számára elsősorban az egyszerűségük a vonzó. A babáknak készült fajátékokat úgy alakították ki, hogy könnyen meg tudják fogni és biztonságos legyen akkor is, ha a szájukba veszik.

A gyártók minden esetben olyan festéket használnak, ami nem tartalmaz káros anyagokat. A fajátékok használatával javul a babák szem és kéz koordinációja, mert számukra megfogni és kézben tartani először nem könnyű. Ezentúl a megfigyelőképességük, kézügyességük is fejlődik. Annak érdekében, hogy felkeltsük a baba figyelmét, válasszunk színes játékot! A minőségi, természetes anyagból készült termékek tapintásra sokkal kellemesebb, mint a műanyagok, valamint esztétikusabbak is.


Minőségi játék

Az esztétikus és minőségi fajátékok a szórakoztatás és fejlesztés mellett remekül mutatnak a gyerekszobában vagy nappaliban is. A szép, letisztult stílusú játékok a lakásban bárhol jól néznek ki.

A prémiumminőségű és harmonikus színű termékek generációkon keresztül tartozékai maradnak a gyerekszobának, és nemcsak a gyermeked, hanem a tágabb család gyermekei is örömüket lelhetik bennük. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online