Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Komfortos légzésvédelem minőségi gázmaszkokkal

2022-11-27 10:34:54

A munkavédelmi eszközök használata nemcsak kötelező, hanem ajánlott is, hiszen a dolgozók saját egészségük védelme érdekében viselik ezeket a felszereléseket. A légzésvédelem bizonyos munkakörökben elengedhetetlen.

Azon munkatársaknak, akiknek mindennapi viseletként kell alkalmazni a gázmaszkot, fontos, hogy kényelmes és egyben biztonságos legyen az eszköz. A precíz munkavégzés alapja, hogy a dolgozók komfortosan érezzék magukat, ez pedig egy izzasztó, szorító maszkban nem fog menni. Nézzük, hogy milyen lehetőséget kínálnak a munkavédelmi eszközöket forgalmazó cégek!

Légzésvédelem az egészséges munkakörnyezethez
Nagyon széles spektrumon mozog a légzésvédelmi eszközök piaca, hiszen az eltérő igényekhez igazodva számtalan megoldás létezik. A Netpolc oldalán a légzésvédelmi eszközök széles választéka megtalálható, így könnyen rátalálhatunk a legmegfelelőbb darabra. Néhány fontos információt figyelembe kell vennünk a döntés előtt.

A légzésvédelmi eszközök között találunk gázmaszk jellegű teljes álarcot, félálarcot, valamint szelepes és szelep nélküli maszkot. A kiegészítők között a cserélhető szűrőbetétek szintén okozhatnak fejtörést gondosabb áttanulmányozás nélkül. Némi támponttal szeretnénk segíteni a választásban.

Személyre szabott védelem
A légzésvédelem legfontosabb eszköze a teljes maszk, aminek modern változatai már szinte teljesen az arcra szabottak. A termoplasztik arcilleszkedéssel készült modell tökéletesen hozzásimul a maszkot viselő arcára. A gázálarcok esetében egy belső félmaszk helyezkedik el, mely légzőszelepekkel egészül ki. Ezek feladata, hogy megakadályozzák a párásodást, másrészt komfortossá teszik az álarc viselését.

A kiválasztott légzésvédelmi eszközök rendelkeznek szűrőkkel, amik a levegőben található káros anyagok kiszűrését végzik. A részecskeszűrős változat véd a porok ellen, illetve a mérgező anyagokat is felfogja. Fontos szempont a szűrő csatlakozásának típusa, hiszen csak ezzel megegyező kivezetéssel lehet pontosan összekötni.


Fontos előnyök

A régebbi gázmaszkok hátránya volt, hogy nehezen lehetett kilátni belőlük. Az új generációs légzésvédelmi maszkok esetében ez már nem jelent problémát. A panorámás látómező biztosítja, hogy a periférikus látásunk is megfelelő legyen. A pára- és karcmentes bevonat alapelvárás, míg a több ponton rögzíthető és állítható sisakkosárral rendelkező gázmaszkok a prémiumminőséget képviselik.

Az innovatív, modern dizájn már a gázmaszkok terén is megjelent. Bár nem elsődleges szempont a vásárláskor a külső megjelenés, az egész napos viselet során érdemes arra is figyelni, hogy kollégáink jól érezzék magukat a munkavédelmi eszközök használata közben. A nívós termékek esetében az egyéni elvárások magas szintje biztosított.

Bármelyik gázmaszkot választjuk, törekedjünk a minőségi, prémium eszközök használatára, hiszen ezek azok a védőfelszerelések, amikkel munkatársaink egészségét biztosíthatjuk! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online