Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önbizalom növelése hialuronsavas ajakfeltöltéssel

2022-08-27 10:05:08

Téged is zavar, hogy keskeny vagy aszimmetrikus a szád? Szépek az ajkaid, de a Cupido-ív kevésbé hangsúlyos? Ha előfordult már, hogy bosszankodtál amiatt, mert nem érzéki ajkakkal áldott meg a sors, itt a lehetőség, hogy változtass ezen!

A nők többsége elégedetlen azzal, amit a tükörben lát. Aki nem, az is szembesül az idő múlásával azzal, hogy ajkai laposabbá és keskenyebbé válnak. Akár genetika, akár a korod az oka, az ajkaid miatt csökkenő önbizalommal kell szembenézned.

A megoldás: hialuronsavas ajakfeltöltés
Persze, ha ismered az Aesthetica Orvosi Központ hialuronsavas ajakfeltöltés lehetőségét, akkor nyert ügyed van. Ha pedig már eléggé megtépázta ajkaid állapota, formája az önbizalmad, akkor itt az idő, hogy tégy ellene!

Az ajakfeltöltés egy rövid konzultáció után mintegy 20 percet vesz igénybe, akár egy ebédszünetre beiktatható. A szakemberek fájdalom nélkül, egyéni adottságaidat figyelembe véve varázsolnak természetes, telt ajkakat.

A beavatkozás a testben jelenlévő, és ezért ismerős anyaggal történik, a hialuronsavval, ami megköti a vizet. A hialuronsav a bőr rugalmasságáért felel, azonban a kor előrehaladtával fokozatosan felszívódik. Így a bőr veszít rugalmasságából, kiszárad, petyhüdtté, ráncossá válik. Szerencsére pótolható oly módon is, mint az ajak- vagy ráncfeltöltés.

Milyen előnyökkel jár, ha feltölteted az ajkaidat?
Ha még mindig tétovázol, segítünk egy kicsit: nézzük meg, milyen előnyei vannak a kezelésnek!

• Az eredmény azonnal látható. Persze 1-2 napig még alakulhat a száj alakja, de ha betartod az utasításokat, tökéletesen dús ajkaid lesznek.

• Ajkaid 6-8 hónapon át (de akár 12 hónap is lehetséges) lesznek gyönyörűek.

• A szakorvos segítségével nemcsak teltebb, de formásabb, szimmetrikusabb is lesz a szád.

• Megszűnnek a száj környékén megjelent kisebb ráncok is, arcod volumenesebbé válik.

• Az elismerő tekintetek és dicséretek hatására önbizalmad is megnő majd.

• A kezelés csupán 20 percnyi idődet veszi igénybe, sem előtte, sem utána nem szükséges az orvosi megfigyelés.

• Az ajakfeltöltéshez helyi érzéstelenítés sem szükséges, mivel a prémium Juvederm hialuronsav tartalmazza a lidocaint.

Mit gondolsz? Belevágsz? Ha a válaszod igen, akkor lássuk, mit kell tenned és mi fog történni!


Hogy működik a kezelés?

Első lépésként az Aesthetica Orvosi Központ ügyfélszolgálatán jelentkezned kell konzultációra egy esztétikai tanácsadóhoz! Ő kérdéseket tesz majd fel egészségi állapotodról, és arról, hogy volt-e már ajakfeltöltésed.

Ezt követően a szakorvossal találkozol, akivel egyeztetitek a hialuronsav mennyiségét, az esetleges másféle töltőanyagot. A megbeszélés után a szakorvos azonnal nekilát a töltésnek, ami 20 perc, fél óra hosszú átlagosan. Természetesen, előbb érzéstelenít, ha szükségesnek ítéled meg. Az ajaktöltés után a végeredmény azonnal látható. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online