Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idős férfit keresnek a gödöllői rendőrök

2022-01-03 11:27:47

A Gödöllői Rendőrkapitányság eljárást folytat a 81 éves Tóth Menyhért eltűnése ügyében. A demenciában szenvedő, térben és időben nehezen tájékozódó férfi január 2-án, a kora délutáni órákban hagyta el erdőkertesi otthonát. A rendőrök keresik, ellenőrzik lehetséges előfordulási helyeit, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk.

Az idős férfi körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, ősz hajú, szája bal oldala felett egy barna, anyajegynek látszó folt van. Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, fekete combközépig érő kapucnis kabátot, fekete félcipőt és sötétzöld vászonsapkát viselt. Általában bottal a kezében sétálni.

A Gödöllői Rendőrkapitányság illetékesei kérik, hogy aki az idős férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Forrás: police.hu

Frissítés! A rendőrség által közzétett felhívás eredményre vezetett, az idős férfit január 3-án, a kora délutáni órákban megtalálták.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online