Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az amerikai stílusú konyha berendezése

2019-12-12 14:43:50

Az amerikai stílusú konyhák van, akinek tetszenek, és van, akinek nem Az biztos, hogy nem mindenki számára jelentenek ideális megoldást. Általában véve igaz, hogy a hely adottságait figyelembe véve tervezhetjük meg, hogy milyen bútorokkal lehet berendezni a lakás ezen részét, hiszen egy apró helyiségbe nem fogjuk tudni beerőszakolni a konyhabútort, az étkezőgarnitúrát és még a nappali bútort is.

Ha építkezünk, már a tervezésnél szem előtt tarthatjuk, hogy milyen elrendezés lenne az ideális, viszont kész lakás vásárlása esetén kissé korlátoltabbak a lehetőségek. Persze, amennyire engedi a szerkezet, lehet játszani a falak lebontásával és hozzáépítésével, hogy megfelelő méretű területet kapjunk az amerikai stílusú konyha kialakításához.

Mitől lesz hamisítatlan amerikai konyha?
Az amerikai konyha lényege a nagy tér és az egybenyitott helyiségek, melyeket csak optikailag választunk el egymástól. Az elválasztásra megfelelő lehet egy konyhapult vagy akár egy étkezőasztal is, de lehet játszani a fal és a padlóburkolat színével, illetve a típusával is. Az amerikai konyhák egyik legnagyobb hátrányaként tartják számon a szagok terjengését, azonban egy korszerű elszívóval megoldható ez a probléma, így azt mindenképp érdemes beszerezni.


Mire kell figyelni amerikai konyha kialakításánál?

Teljesen mindegy, hogy kis lakásban sikerül megvalósítani az amerikai konyhás álmot vagy egy nagyobban, vannak dolgok, melyekre oda kell figyelni, ha kellemes légkörre vágyunk. Az egyik ilyen, hogy mivel nincsenek elválasztó falak, ügyelni kell a nappali és a konyha harmóniájára, hiszen hiába két helyiség elméletileg, gyakorlatilag közös egységet alkotnak. Ezért mindenképp gondoskodni kell arról, hogy a választott színek és a stílusok passzoljanak egymáshoz.

A másik dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy míg zárt ajtók mögött volt a konyha, addig egy ajtó könnyedén megakadályozta, hogy a kíváncsi szemek felfedezzék a főzés után bent uralkodó káoszt. Az amerikai stílusú konyhát viszont ajánlott mindig rendben tartani, hiszen egy váratlan látogatás során nem tudjuk elrejteni a mosatlant és a morzsás pultot sem.

Hogyan válasszunk szekrényeket?
A rend fenntartása is egyszerűbbé válik, ha eleve olyan szekrényekkel szereljük fel a konyhát, melyekben bőven van hely, tehát minden befér. Ugyanakkor vannak egyéb helytakarékos praktikák is, mint a fali rendszerezők használata, melyek segítenek a rend fenntartásában, ugyanakkor modern megoldást is jelentenek.

Ha Te is amerikai stílusú konyha kialakítását tervezed, keresd fel a Gemini-Duo webshopját, ahol modern és minőségi konyhabútorokkal, beépíthető és szabadonálló konyhagépekkel, háztartási kisgépekkel és többféle hasznos konyhafelszereléssel várják az oldalra látogatókat!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online