Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új főzőkonyhába kényszerült a Kalória

2018-09-21 10:27:35

Megszűnik a helyi közétkeztetésben vezető szerepet betöltő Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft. tevékenysége a Ganz Ábrahám utca 3. szám alatti telephelyén, mivel a Madách Imre Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium – oktatási feladatainak ellátása érdekében – tankonyhát kíván létesíteni.

Tudni kell, hogy ezen a telephelyen a Kalória főzőkonyhát üzemeltetett. A társaság új főzőkonyhát kíván létesíteni annak érdekében, hogy a megszüntetésre kerülő főzőkonyhán elkészített ételadagok biztosítottak legyenek továbbra is, és az általános iskolákban étkező gyermekek ellátása egy főzőkonyháról történjen, a közintézményekben pedig csak a tálalás legyen.

Az új főzőkonyha a Dózsa György út 73. szám alatt létesülne, ahol korábban a SONY gyárüzem volt. Az üzemből a társaság mintegy 701 négyzetméteres nagyságú területet vett bérbe, és kialakította a főzőkonyhát, ami 3 ezer adag étel elkészítésére alkalmas. A változás következtében a jövőben csak egy főzőkonyhát kell fenntartani, ami hatékonyabbá és költségtakarékosabbá teszi a közfeladat ellátását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online