Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizennégy eset írható a gödöllői rendőrök által elfogott tolvaj számlájára

2018-09-19 11:01:44

A gödöllői rendőrök egy fiatalkorú fiú ellen indítottak eljárást, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban tizennégy alkalommal követett el betörést, továbbá alkalmi lopást Gödöllő, Mogyoród és Kerepes területén – írja a police.hu.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú dányi fiú ellen.
A nyomozás eddigi adatai szerint a 17 éves fiú augusztusban és szeptemberben összesen tizennégy alkalommal követett el betöréses-, illetve alkalmi lopást Gödöllő, Mogyoród, valamint Kerepes területén. Az ingatlanokból jellemzően készpénzt, kisebb szerszámgépeket, műszaki cikkeket és egy robogót tulajdonított el. Az egyik kerepesi ház udvaráról egy személygépkocsit is elvitt a fiatal, amit később a helyszín közelében hátrahagyott.


A gödöllői rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit szeptember 16-án fogtak el. A fiút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, aminek során azt is vizsgálják, hogy a gyanúsított összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online