Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ők lesznek az idei díjazottak a gödöllői Semmelweis-napon

2017-06-28 11:00:38

Június 30-án, pénteken 15 órakor kezdődik a városi Semmelweis-napi ünnepség a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti épületében. Az eseményen átadják a település vezetése által tizenkilenc esztendeje alapított Gödöllő Egészségügyéért díjat és az azzal járó pénzjutalmat (magánszemély esetében 100 ezer forint, közösség esetében ennek a duplája).
Az előzetesen közzétett felhívásra hét jelölés (5 magányszemély és 2 közösség) érkezett. A helyi önkormányzat egészségügyi és szociális bizottsága közülük két személy és egy közösség kitüntetésére tett javaslatot, amit a képviselőtestület tagjai június 22-i zárt ülésükön jóváhagytak.

A határozat értelmében, 2017-ben dr. Váradi Mária gyermek fül-orr-gégész szak-főorvos, Novákné Finta Erzsébet intézeti gazdasági vezető, valamint a Tormay Károly Egészségügyi Központ tüdőbeteg szakellátó- és gondozó intézetének – dr. Farkas Éva vezetésével működő – szakmai kollektívája vehetik át a Gödöllő Egészségügyéért díjat. Valamennyien a saját szakterületükön több évtizeden át végzett lelkiismeretes és magas színvonalú tevékenységükért érdemelték ki az elismerést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online