Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén nyáron is lesz strandröplabda tábor Gödöllőn

2017-06-12 17:16:54

A Gödöllői RC strandröplabda-szakosztálya – az előző két évhez hasonlóan – idén nyáron is indít edzéseket az egyetemi teniszklubnál lévő homokos pályákon. A tréningek Kleczli Csaba utánpótlás vezetőedző irányításával, június 19-én, hétfőn kezdődnek és egészen július végéig, a teremcsapatok alapozásának kezdetéig zajlanak.

A másfél hónapos időszak edzéseinek részvételi díja – miként tavaly – 10 ezer forint/fő. Az összeg magában foglalja fenti időszakban a heti négy edzést (délutánonként, 17.30 órától hétfő, kedd, csütörtök, péntek ritmusban), a versenyeken való indulás nevezési díját és az igazolási díjat (a versenyekre való leutazás és az esetleges szállás költségeit nem).


A Gödöllői RC strandröplabda-szakosztálya három évvel ezelőtti megalakulása óta a felnőtt strandröplabda országos bajnokság legeredményesebb klubja: Tavaly Sorompó Kinga és Vecsey Fanni révén az U14-es utánpótlás országos bajnokságon is sikerült érmet szerezni, emellett pedig a szakosztály további 15 versenyzője végzett az első nyolc között a különböző utánpótlás korosztályokban, idén májusban pedig Kalmár Viktória és Tettamanti Virág aranyérmes lett a sportág diákolimpiáján, az V. korcsoportosok mezőnyében.

Érdeklődésünkre Karádi Zoltán szakosztályvezető elmondta, hogy várnak minden röplabdás palántát, aki ebben a szakágban hasonló sikerekre vágyik, szeretné megmérettetni magát különböző versenyeken, országos bajnokságokon és a Magyar Röplabda Szövetség először idén bevezetett Magyar Kupa-versenyein, de azokat is szívesen látjuk, akik csak edzeni szeretnének, vagy egyszerűen jó társaságban töltve a nyarat, megtanulnának strandröplabdázni.

Előzetes jelentkezésre Karádi Zoltán szakosztályvezetőnél van lehetőség, a karadizosa@gmail.com email-címen, illetve az edzéseken Kleczli Csaba vezetőedzőnél. További információkért érdeklődni a (+36-30) 336-2683-as telefonszámon lehet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online