Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Köszöntötték Gödöllő tanulásban és sportolásban is élenjáró diákjait

2017-06-06 17:35:23

Június 6-án a Művészetek Háza Gödöllő épületének zsúfolásig telt színháztermében köszöntötték a napokban befejeződő 2016/2017-es tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményeket elért gödöllői fiatalokat. A kora délutáni órákban lezajlott díjátadásra több száz fő kapott meghívást.

A szellemi-, művészeti-, illetve fizikai teljesítményükért elismert gödöllői általános- és középiskolás diákok döntő többsége tárgyjutalmat kapott, míg a városban működő oktatási intézmények vezetői által kiválasztott egy-egy legjobb díszes serleggel térhetett haza.

A Damjanich János Általános Iskolából a tájfutó Tóth Benedek, az Erkel Ferenc Általános Iskolából az atléta Várkonyi Gábor, a Hajós Alfréd Általános Iskolából az atléta Ratkai Panna, a Petőfi Sándor Általános Iskolából a röplabdázó Pásztor Hanna Gréta, a Török Ignác Gimnáziumból a ritmikus gimnasztikában jeleskedő Seregi Dominika, a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumból a taekwondo sportágat űző Patakfalvy Luca, a Református Líceumból a futsalos Varsányi Botond, míg a Szent Imre Katolikus Iskolából a tájfutó Nagy Zsófia tanulmányi- és sporttevékenységét értékelték a legtöbbre a június közepén záruló 2016/2017-es suliidényben.
A Fréderic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola döntéshozói Eszenyi Zsombor klarinét-szakos növendék sikereit tartották a legméltóbbnak arra, hogy a 14 éves fiút A Zeneiskola legkiválóbb növendéke címmel ismerjék el.


Ebben az évben a Montágh Imre Általános Iskola Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolából nem érkezett jelölés kiemelt jutalmazásra méltó tanulóra, míg a Madách Imre Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium illetékesei ezúttal nem éltek az ajánlás lehetőségével.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online