Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kölyökatléták rivalizáltak Gödöllőn

2017-06-02 17:41:32

Május 30-án, a délutáni órákban Gödöllőn, a Szent István Egyetem Atlétikai Centrumban rendezték meg a Kölyök Atlétika Program Észak- Magyarországi Régió versenyeinek szabadtéri játékos megmérettetését, amit a Naturaqua Kft., a Tamcert Kft. és a Wessling Hungary Kft. támogatott. A nyári kánikulában összesen 104 gyerek mérte össze a tudását. Gödöllőről három iskola 4 csapata, Maglódról egy iskola 3 csapata és Veresegyházáról két iskola 2 csapata mellett, a Gödöllői EAC gyerek korosztályaiból további 4 csapat vett részt a versenyen.


A nagy melegre való tekintettel a versenykiírásban szereplő 8 perces állóképességi futást elhalasztották, de a gyermekek így is 5 számban indulhattak, amik között voltak váltófutások, szökdelések, dobások.
A legjobban a Csirkecombok (GEAC), a Maglód 2005 és a Fagyik csapata szerepelt, de a GEAC Tigrisek 1 és 2, továbbá a Veresegyház formációja sem szégyenkezhetett. A játékos megmérettetés közel két órán keresztül igen jó hangulatban zajlott, a sikeres lebonyolításban – a GEAC edzők mellett – a serdülő, ifjúsági és junior atlétáknak is nagy szerepük volt - tájékoztatott Kriszt Balázs szakosztályvezető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online