Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő-címeres prémium száraztészta lesz kapható

2017-04-28 17:24:13

Komolynak mondható vita alakult ki a gödöllői képviselőtestület tagjai között április 27-én arról, hogy a helyi székhelyű Józsa Tésztaipari és Kereskedelmi Kft. az általa gyártott prémium minőségű száraztészta-féleségeinek csomagolásán használhassa Gödöllő város címerét. A javaslattal nem minden képviselő értett egyet: a polgármester csapatába tartozó városatyák az igenlés mellett kardoskodtak, míg Kovács Barnabás ellenezte az indítványt.

A szocialista párti politikus azzal kezdte mondandóját, hogy nem szeretné a város címerét látni egy makarónis dobozon. És nem azért, tette hozzá, mert kifogása van a szóban forgó vállalkozás termékének minőségével, hanem azért, mert az egyedi azonosító használatának engedélyezése egy profitorientált vállalkozás számára szerinte olyan kaput nyit ki, aminek következtében kezelhetetlenné válhat a helyzet. Kovács Barnabás szemléletes példaként hozakodott elő azzal a kontraszttal, miszerint: a tésztásdobozon és a polgármester fejléces levélpapírján ugyanaz a címer díszeleg majd.

Gémesi György és lokálpatrióta klubos képviselőtársai nem osztották ezt a véleményt. Többek között azzal érveltek, hogy a cég korábban (2013-ban) megkapta a Gödöllő Vállalkozója díjat, kevés olyan minőségi termék van, ami Gödöllővel már hosszú ideje azonosítható, és különben is, ha méltatlanná válik a címerhasználatra, azt vissza lehet vonni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online