Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elmarad a szakmai közösség díjazása a gödöllői Semmelweis-napon

2016-06-22 10:19:10

Június 30-án, csütörtökön 17 órakor kezdődik a városi Semmelweis-napi ünnepség a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti épületében. Az eseményen átadják a település vezetése által tizennyolc esztendeje alapított Gödöllő Egészségügyéért díjat és az azzal járó pénzjutalmat (magánszemély esetében 100 ezer forint, közösség esetében ennek a duplája).
Az előzetesen közzétett felhívásra hat jelölés (5 magányszemély és 1 közösség) érkezett. A helyi önkormányzat egészségügyi és szociális bizottsága közülük – miután a felterjesztett szakmai közösség 2005-ben már megkapta ezt a díjat – két személy kitüntetésére tett javaslatot, amit a képviselőtestület tagjai június 16-i zárt ülésükön jóváhagytak.

A határozat értelmében, 2016-ban – az 1994 és 2002 közötti időszakban önkormányzati képviselőként is ténykedő, nemrégiben nyugdíjba vonult – Jeneyné dr. Szkalák Ilona háziorvos, valamint Kovácsné Sorger Katalin iskolavédőnő vehetik át a Gödöllő Egészségügyéért díjat. Mindketten a saját szakterületükön több évtizeden át végzett lelkiismeretes és magas színvonalú tevékenységükért érdemelték ki az elismerést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online