Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyertyatolvajok a gödöllői temetőben

2015-12-04 10:37:28

Idén divatba jöttek a különféle elemes gyertyák, mécsesek, a temető-tolvajok nagy örömére. Mivel Édesapámat, sajnos, el kellett kísérnünk utolsó útjára, én is gyakori „temetőjáró” lettem, és ugyanúgy, mint mások, megörültem a tartós, igazinak tűnő különféle mécseseknek.

Szeretem a gyertyafényt, örültem, hogy ezen túl mindig égni fognak Édesapám sírhalmán a gyertyák, nem kell állandóan gyújtogatni, csak időnként majd elemet cserélni. Mindenszentek és Halottak napja után nem sokkal, amikor kimentem a temetőbe, már sötétedett, a kapun belépve nagyon meglepődtem, amint megláttam, hogy egyetlen síron sem égnek gyertyák, máskor viszont mindenhol gyönyörű fények világítottak.
Mikor Édesapámhoz értem, sírján a nyolc darab gyertyából egyetlen egy sem égett. Döbbentem vettem észre, hogy a gyertyatartók üresek, eltűntek belőle a gyertyák. Nem tudom, ki vetemedhet ilyen gyalázatos tettre, hogy a temető a sírjairól ellopja az összes gyertyát, mécsest.

Vajon, hol tudja őket doboz nélkül eladni?  Ezek a termékek szép, színes dobozban kaphatók, valószínű, hogy a tolvaj  valamelyik piacon doboz nélkül fogja értékesíteni a lopott világító eszközöket. Remélem, senki nem vesz majd belőle! Sárdi Rózsa


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online