Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A vártnál kevesebben szippantatnak szennyvizet Gödöllőn

2015-09-13 11:17:38

Március elején a gödöllői képviselőtestület tagjai arról határoztak, hogy egy évig Szepesi Zoltán Tibor fővárosi illetékességű egyéni vállalkozó kizárólagos joga lesz a Gödöllő közigazgatási területén fekvő ingatlanokról szippantással begyűjtött szennyvíz begyűjtése, elszállítása és ártalmatlanítása.

A döntést nem minden városatya kommentálta kedvezően, elsősorban a szolgáltatás duplázódó díja miatt. A többek felháborodását kiváltó történet szeptemberre érdekes fordulatot vett: a vállalkozó jelezte, hogy a Duna-Menti Regionális Vízművek Zrt. jelentős, 45 százalékos mértékben – nettó 1.058 forint/köbméter árról nettó 586 forint/köbméter árra – csökkentette a leürítés tarifáját, ezáltal ő is ezt teszi. A mérséklés következtében a jelenlegi nettó 3.400 forint/köbméter ürítési díj helyett a gödöllőiek a jövőben nettó 2.548 forintot fizetnek köbméterenként.
A vállalkozó azt is leírta, reméli, hogy a díjcsökkentés hatására megnövekszik a szolgáltatás lakossági igénybevétele, mivel ez idáig ez jelentősen elmaradt az előzetesen becsült mennyiségtől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online