Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Agresszivitása miatt rablóvá vált a gödöllői tolvaj

2015-08-26 09:55:52

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. Attila 51 éves gödöllői lakos ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított augusztus 24-én 10 óra 30 perc körüli időben egy gödöllői üzlet előterében lévő polcról leemelte a sértett táskáit, miközben a 81 éves férfi a boltban vásárolt. A sértett észlelte a bűncselekmény elkövetését és az 51 éves férfi után ment, hogy visszakérje a két szatyrot. Ekkor a gyanúsított – az eltulajdonított tárgyak megtartása okán – az üzlet előtt többször bokán rúgta a sértettet, majd amikor a bácsi el tudta venni tőle az egyik szatyrot, akkor a vállánál megütötte az idős férfit.

A sértett a helyszínre hívta a hozzátartozóját, aki a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta T. Attilát. A helyi férfit a gödöllői rendőrök elfogták és előállították. Az 51 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online