Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kettős fiaskóval távozott Gödöllőről a Heves

2015-03-07 23:35:16

NB II. Északi-csoport, 14. forduló:
Gödöllői KC – Heves SE 26-20
(14-9)

Viszonylag kedvező helyzetből várhatta az összecsapást a harmadik helyen álló házigazda alakulat, amely tudatában volt annak, hogy hárompontos előnye birtokában vereséggel sem bukhatja el dobogós pozícióját. A felemás mutatóval rendelkező, ám cseppet sem veszélytelen hevesiek elleni esetleges siker azonban nagyon fontos lépésnek számított a gödöllői éremszerzéshez vezető úton.

Bartos Gábor együttese lendületes játékot produkált a találkozó folyamán, olyat, amihez az alap- és csereemberek egyaránt hozzájárultak a maguk posztján. Az edzéseken gyakorolt figurákra épülő, magabiztosnak mondható gödöllői siker értékét az sem kisebbíti, hogy a vizitálók – főként betegség miatt – nem a legjobb összeállításukban érkeztek a mérkőzésre.
A Gödöllői KC csapata 22 ponttal, 388-324-es gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.

Juniorok: Gödöllő – Heves 28-20
A második hely elérése szempontjából kiemelt jelentőségű meccset vívott egymással a két csapat. A hazaiaknak ehhez mindenképpen kellett a győzelem, míg a vendégek számára a pontszerzés is elegendő biztosítékot jelenthetett. De nem jelentett, mert Mácsár Gyula tanítványai kellően átérezték a tét nagyságát, és átlagon felüli összpontosítással nyertek. A gödöllői fiatalok pillanatnyilag a második helyre léptek előre a tabellán, megelőzve az egy meccsel kevesebbet játszott hevesieket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online