Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lengyel Szilviát kizárták a parlamenti ülésnapról

2014-02-06 11:32:13

Félbeszakadt a paksi erőmű bővítéséről szóló javaslat név szerinti zárószavazása csütörtök délelőtt a parlamentben, miután az LMP megafonból szóló szirénázással tiltakozott az ülésteremben az indítvány elfogadása ellen.

Az elnöklő Jakab István felszólította Schiffer Andrást, az LMP frakcióvezetőjét, hogy gondoskodjon a rendzavarás beszüntetéséről, majd felkérte a teremszolgálat munkatársait is, hogy szüntessék meg „a súlyos rendzavarást”.
Miután az ellenzéki képviselőcsoport tiltakozó akciója folytatódott, az LMP-s Schiffer Andrást, Szél Bernadettet, Ertsey Katalint és a Gödöllőn élő Lengyel Szilviát (aki egy táblát tartott) az ülésnap hátralévő részéről Jakab István kezdeményezésére az Országgyűlés 212 igen, 16 nem szavazattal és 1 tartózkodással kizárta – adta hírül az MTI.


Lengyel Szilviát telefonon értük el a történtek után. A képviselőasszony megerősítette, hogy egy transzparenst emelt maga elé, és azt is elmondta: csak azért sajnálja a kizárást, mert lett volna hozzászólása a témához, amit így nem tud elmondani.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online