Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Márkus Béla tizenegyet szórt a bajnokaspiránsnak

2013-03-10 09:34:04

NB I/B. Keleti-csoport, 14. forduló:

Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK – Gödöllői KC 34-23 (16-14)

Az Ózd elleni diadallal a tarsolyában utazott el Balmazújvárosba, az ütközet előtt a tabella második helyén tanyázó hajdú-bihariak otthonába Bartos Gábor együttese. Reálisan nézve az erőviszonyokat, egy héten belül egy újabb sikerben kevésbé bízhattak a gödöllőiek, ám abban igen, hogy megnehezítik az esélyesebb hazaiak dolgát.

Megszorongatni csupán az első félidőben tudta a csoportbajnoki címért harcoló vendéglátókat a gödöllői legénység. Ebben főszerepet játszott Márkus Béla, aki a találkozó végéig tizenegy alkalommal vette be a balmazújvárosiak kapuját. A második harminc percre már kiütközött a két csapat között tudás- és sebességkülönbség, így nem került veszélybe a minőségi cserejátékosokban is hosszabb kispaddal rendelkező vendéglátók magabiztos diadala.

Tizennégy forduló után a gödöllőiek 6 ponttal, 365-405-ös gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalják el. A következő, március 16-án, szombaton 18 órakor esedékes fordulóban a Gödöllői KC együttese a Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE csapatát fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában.

Ifjúságiak: Balmazújváros – Gödöllő 21-22. Mácsár Gyula formációja a végjátékban fordította a maga javára a mindvégig kiélezett küzdelemmel telt összecsapást. A gödöllői fiataloknak ez volt a hetedik sikerük, amivel megerősítették 6. pozíciójukat a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online