Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bertha Szilvia szerint helyes az előléptetés

2012-09-11 11:00:22

A Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakciója nevében szeptember 9-én közleményt adott ki Bertha Szilvia, a párt Isaszegen élő országgyűlési képviselője, aki a 2010-es parlamenti választások idején jelöltként szállt harcba a gödöllői központú választókerület egyéni mandátumáért.

A közleményből kiderül, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom örömmel értesült arról, hogy a Turán szabadidejében, szolgálaton kívül is a rend őreként viselkedő rendőrt, valamint a neki segítségére siető körzeti megbízottat egyaránt előléptetik.

Mint ismeretes, a cigánybűnözéssel kiemelten sújtott Turán egy szolgálaton kívüli rendőr kábellopás közben tetten ért bűnözőket, és a bűncselekmény megvalósítását a helyi körzeti megbízott segítségével megakadályozta, a tetteseket pedig előállították. A szolgálaton kívüli rendőr nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Külön öröm, hogy a helyzet értékelésekor a felettes szervek és az ügyészség sem a bűnözők pártjára álltak, hanem büszkék saját embereik teljesítményére, és előléptetéssel jutalmazzák azt.

A Jobbik örömmel látja, hogy vannak még hivatástudattal bíró valódi rendőrök, reméljük, hogy ez az eset is jó példával szolgál országszerte, és eljön az idő, mikor – a mai helyzettel ellentétben – nem kuriózumnak számít, hanem a hétköznapokban is természetes lesz a „szolgálunk és védünk” hivatásszinten történő megtestesítése a rendőrség, a rendőrök részéről. Csakúgy, mint a támogató hozzáállás a felettes szervektől, hatóságoktól – zárul Bertha Szilvia országgyűlési képviselő közleménye.

Elöljárók a sérültnél
A szeptember 5-i incidens során súlyos sérüléseket szenvedett rendőrt, Darnyik Alexander Attilát a hatvani kórházban kezelik.  A rendőr zászlóst elöljárói is felkeresték kórházi ágyánál.  Az ORFK munkatársa által készített felvételen a szeptember 1-jétől kinevezett Pest megyei rendőr-főkapitány, dr. Mihály István beszélget a sérülttel. Értesülésünk szerint, szeptember 10-i, gödöllői programjait követően a dandártábornok ismételten személyesen érdeklődött a törzszászlósi rendfokozat várományosának hogyléte felől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online