Vissza normál nézetbe Nyomtatás
Keresés

Keresendő szöveg:


Találatok száma: 5

  1. Pozitív élettani hatású csokoládé-fejlesztés a gödöllői központú egyetemen
    2020-07-07 10:42:38
    Együttműködés jött létre a kutatások folytatására a SZIE budapesti élelmiszertudományi karán az édesség világnapja alkalmából
  2. Aranyérmes pályázattal rukkolt elő a Spájz girls
    2020-02-06 10:15:03
    A gödöllői központú Szent István Egyetem élelmiszermérnök hallgatóit is díjazták Európa legjelentősebb szakkiállításán
  3. Élvezetes tantárgyak a gödöllői központú egyetemen
    2019-07-13 11:38:36
    Szeptembertől új évfolyammal indul az ország első, diplomás Csokoládé-, kávé-, teakészítő mesterképzése a fővárosban
  4. Stratégiai együttműködésre lépett a Nestlé és a Szent István Egyetem
    2019-05-31 10:48:15
    A cég és a gödöllői központú felsőoktatási intézmény közötti megállapodás alapján a következő öt évben további 150 hallgató lehet kurzustag
  5. Tévhit, hogy a barna cukor egészségesebb, mint a fehér
    2017-12-05 11:39:03
    Közérthetően beszél az édesítőszerekről a gödöllői központú egyetem élelmiszertudományi karán működő Deák Tibor Szakkollégium kisfilmje

Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online