Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: négy góllal terhelte meg a veresegyházi kapu(s)t a gödöllői tizenegy

2024-03-16 17:14:38

Az ünnepi hétvége szombatján a tabella utolsó előtti helyén álló Veresegyház társulata tette tiszteletét Gödöllőn. Az előzetes várakozás alapján egyértelmű hazai sikerrel kecsegtető összecsapást azonban – a „szomszédvárak rangadója” miatt – nem vehette félvállról Sipeki István együttese.

Éber is volt a házigazda legénység, amely már az első játékrészben bebiztosította a három bajnoki pontot. A gödöllői gólözönt Mertse Ábel fejese nyitotta a 24. percben, az első félóra végén – egyfajta „flipperezést” követően – Koziorowski Richárd talált be a veresi kapuba, majd a 42. percben Bartucz Martin mattolta vendégek védelmét.
A fordulást követően a két csapat közötti tudáskülönbség nem indokolta az izgalmas perceket. Ettől függetlenül a fölényben játszó gödöllői tizenegy a 71. percben – a sérüléséből nemrég visszatért, csereként pályára lépett Richter Tamás jóvoltából – növelte előnyét, ám a vizitálók „nem kívántak” négygólos vereséget szenvedni, így a 84. percben a cserepadról érkezett Szabó Bence révén megszerezték végeredmény-kozmetikázó találatukat.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Veresegyház VSK 4-1 (3-0)
Gólszerzők: Mertse Ábel, Koziorowski Richárd, Bartucz Martin, Richter Tamás, illetve Szabó Bence.
A Gödöllői SK csapata 43 ponttal, 50-18-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői SK március 20. szerda 15.30 óra (Pest Vármegyei Kupa negyeddöntő).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online