Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői címre érkeztek a nyomozók és a bűnügyi technikusok

2024-03-11 11:40:11

A Pest vármegyei felderítők vetettek véget egy drogkereskedelemnek. Marihuána és amfetamin cserélt gazdát, amíg a zsaruk meg nem jelentek. Két férfit tartóztattak le az ügyben – olvasható a police.hu oldalon

Hónapokig tartó, háttérben végzett előkészítő munkát követte a színrelépés február 27-én reggel. Egy fővárosi és egy gödöllői címre érkeztek a nyomozók és a bűnügyi technikusok. Előbbiek B. Győzővel és B. Gergellyel távoztak, utóbbiak elidőztek még egy darabig, amíg végeztek a lakások átkutatásával, a nyomok, bizonyítékok felkutatásával, csomagolásával és elszállításával.
Akadt dolguk: különböző méretű csomagokban összesen közel 1 kilogramm marihuána, valamint hasonló mennyiségű amfetamin került elő. Bűnjelként rögzítettek több tucat lila, szürke, kék, sárga tablettát, simító záras tasakok garmadáját, digitális mérleget, milliós tételű bankjegyeket (forint, euró, dollár).

B. Győző és B. Gergely nem utcai terjesztőként ténykedtek az utóbbi másfél évben, a gyanú szerint ügyfeleik nem saját használatra, hanem tovább értékesítés céljából vásároltak tőlük alkalmanként egyszemélyesnél nagyobb adagokat.

Kihallgatásukon nem bizonyultak beszédesnek, B. Győző nem tett vallomást, B. Gergely pedig a gyanúsításban szereplő kábítószer-kereskedelemmel ellentétben masszőri tevékenységgel magyarázta kapcsolatát egyik vélelmezett vevőjével.

Az időközben letartóztatott gyanúsítottakkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online