Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fontos tudnivalók, mielőtt hialuronsavas ajakfeltöltésre vállalkoznál

2024-02-12 10:48:58

A nőies külső fokozására kiválóan alkalmas megoldást kínál a hialuronsavas ajakfeltöltés. A kíméletes és szinte fájdalommentes módszer segítségével egyszerűen lehetnek bárkinek telt, puha ajkai.

Az esztétikus megjelenést nyújtó beavatkozás segítségével formásabbá és fiatalosabbá varázsolhatjuk ajkainkat. A biztonságos körülmények között végzett eljárás kockázatmentes. Az Aesthetica Orvosi Központ ajakfeltöltés kezelését profi szakorvosok, prémium minőségű töltőanyag használatával végzik, így gyorsan érhető el látványos eredmény. Mielőtt belevágnál az alig húsz perces eljárásba, érdemes jobban megismerni a kezelés folyamatát.

A töltőanyagról
A hialuronsav testünkben is megtalálható, elsősorban a kötőszövetekben. Az izmok, porcok, csontok és a bőr szöveteinek rugalmasságáért felelős fehérjeként fontos szerepe van az öregedési folyamatban is.

Mivel termelődése egy idő után csökkenni kezd, így elsőként a bőrünkön válik láthatóvá hiánya. A zselészerű anyag ugyanis kitölti a szövetek közötti teret, ha kevesebb található ebből az anyagból bőrünkben, az petyhüdté válik, és ráncosodásnak indul.

A hialuronsavas ajakfeltöltéssel kezelt száj ismét kisimult lesz, a vékony ráncok eltűnnek. A volumennövelésére is alkalmas beavatkozás azonnali eredményeket kínál úgy, hogy fájdalommentesen és biztonságos módon elvégezhető.

A hialuronsavas feltöltés előnyei
Számos előnye van annak, ha a hialuronsavas feltöltéssel szeretnénk simább vonásokat. Elsőként említhetjük a természetes hatóanyagot, mely miatt biztonságossá válik a kezelés. A szervezetünk által is termelt hialuronsav pótlása egészségügyi kockázatoktól mentessé teszi a beavatkozást.

Miután a befecskendezés előtt minden esetben személyes konzultáción méri fel a kezelőorvos a páciens igényeit, így kizárt, hogy más formájú ajkakat eredményezzen a beavatkozás, mint azt elvárnánk. A többféle töltési technika garantálja, hogy bárki az ízlésének megfelelő méretű, formájú ajkakkal távozzon. A sebészek elsősorban a természetes megjelenésre törekednek, így kerülik a „kacsás” formákat.


A beavatkozás menete
Az önbizalom-növelő eljárás rövid, maximum 20 percet vesz igénybe, és már nemcsak a felső tízezer számára megfizethető beavatkozás. Hatása ugyan egyénfüggő, de egy kezelés eredménye, akár 6-12 hónapig is tartósan megmaradhat.

Ügyelnünk kell azonban néhány dologra, hogy minél tovább élvezhessük az injektálás hatását, így például érdemes kerülni a szaunát, szoláriumot, mert ezek a tevékenységek az anyag lebomlását gyorsíthatják.

A beavatkozás előtti egyeztetésen megbeszélt forma elérése érdekében, meghatározott töltési technikával végzik el az injektálást. Általában a kezelés alatt 1 milliliter hialuronsavas töltőanyag kerül befecskendezésre.

Vékony tűvel végzi a sebész az eljárást, mely után az eredmény azonnali. Bár előfordulhat, hogy még egy napig duzzadtak az ajkak, szinte azonnal folytathatjuk megszokott életmódunkat, csak már megújult külsővel. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online