Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bilincsbe verve érkezett meg a körözött személy a gödöllői kapitányságra

2024-01-22 16:42:41

Tavaly novemberben egy férfi késő este hazafelé ballagott Turán, amikor egy kocsi állt meg mellette. A jobb egyes ülésből régi ismerőse köszönt rá, felajánlotta: pattanjon be, hazaviszik.

A szándék – mint utóbb kiderült – nem merő jóindulatból fakadt, menet közben korábbi sérelmeit hozta fel a cimbora, és kérdőre vonta a sértettet. A mobilját is elkérte, hogy elintézzen egy telefont, később azonban azt nem kívánkozott visszaadni, és hogy döntését nyomatékosítsa, egy gáz-és riasztófegyvert is elővett, majd egy kis utcában kérte, hogy szálljon ki ismerőse.
A férfi így tett, a járgányban ülők pedig az ülésen maradt táskájával és telefonjával együtt elhajtottak.

A gyanú szerint másnap ismét akcióba lendült B. Mátyás, másik ismerősét szólította meg az utcán, és kérte, menjen be hozzá. A forgatókönyv itt is hasonló volt, csak erőszakosabb, miután a sértett belépett többször megütötte, elvette tőle a kabátját, pénzét, telefonját, majd kitessékelte a házból.

A rendőrök előtt a 31 éves férfi nem volt ismeretlen, több vagyon elleni és erőszakos bűncselekmény elkövetése is köthető a nevéhez. Minden lehetséges helyen keresték, de hiába, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A hajszát pár nappal ezelőtt siker koronázta: a gödöllői rendőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen elfogták és a helyi kapitányságra előállították a gyanúsítottat, akinek letartóztatását a bíróság időközben elrendelte. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online