Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Educatio 2024: a gödöllői központú egyetem is ajánlja magát a szakkiállításon

2024-01-04 18:02:52

Idén január 11-13. között (csütörtöktől szombatig) rendezik meg Magyarország legnagyobb pályaválasztási rendezvényét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Hungexpo területén megvalósuló háromnapos eseményen a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) is képviselteti magát campusaival.

A csaknem három éve ezen a néven működő, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványi (kekva) fenntartású Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Európa egyik legnagyobb agrárfókuszú felsőoktatási intézménye. Öt campusán – Gödöllőn, Budán, Kaposváron, Keszthelyen és Gyöngyösön – és számos képzési helyén a 21. századi technológia kihívásainak megfelelően biztosít magas színvonalú, folyamatosan megújuló képzéseket hallgatói számára. A képzési területeket tekintve agrár-, környezettudományi-, természetvédelmi-, művészeti-, gazdasági-, műszaki- és pedagógiai területeken járul hozzá a korszerű komplex tudás megszerzéséhez.

A MATE képviseletében jelenlévőket a HF03-as kódjelű standnál kell keresni. A gödöllői központú felsőoktatási intézmény egyik fontos eseménye lesz a Nagy Diák Agárteszt eredményhirdetése, ami január 11-én, csütörtökön 11.30 órakor kezdődik.

A 20 ezer négyzetméteren megvalósuló 24. Educatio Kiállításon 18 ország 200 kiállítója várja a pályaválasztó diákokat, szüleiket, pedagógusokat, intézményvezetőket, akik testközelből, első kézből kaphatnak hasznos információkat és segítséget a hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, tankönyvkiadók, nyelviskolák, szakképző intézmények és vállalatok munkatársaitól.
Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött, amire erre a felültre kattintva van lehetőség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online