Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újrázik az ingyenes LED-csereprogram Gödöllőn

2023-12-06 17:45:59

Az idei év elején meghirdetett lehetőség után, az akkor lemaradók számára újraindul Gödöllőn a lakosság számára ingyenes LED-csereprogram. A szentendrei székhelyű CYEB Energiamegoldások Kft. jóvoltából megvalósuló projekt célja, hogy korszerűbb izzókat kínáljon a lakosságnak, aminek következtében kisebb villanyszámlával, éves szinten akár több tízezer forintos megtakarítással szembesülhetnek a családok. A LED-ek akár tíz éves élettartammal is bírhatnak és egyenletes fényt adnak, jó fényhasznosítással rendelkeznek.

A LED-csereprogram második gödöllői ütemére – leszámítva az első ütemben regisztráltakat – január 15-ig lehet regisztrálni azoknak, akiknek a nevén van villanyszámla, és gödöllői lakcímkártyával rendelkeznek.
Az adatok kitöltését, illetve a kért dokumentum feltöltését követően, a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthon található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás mennyi ingyenes LED-re jogosult. Fontos, hogy az igénylő az izzók átvételi helyeként Gödöllőt jelölje be.

A jogosultság ellenőrzésének folyamata néhány munkanapot vesz igénybe, majd a sikeresen kandidálókat email-ben értesítik az izzók átvételének időpontjáról. Az ötlépcsős regisztráció akkor válik véglegessé, ha a visszaigazoló email-ben található link segítségével az igénylő megerősíti jelentkezési szándékát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online